Met onze Materiaal Selector bepaalt u eenvoudig het juiste compoundtype Vind hier uw oplossing
Heeft u een technische vraag? R&D

Driving the innovation in high performance rubber compounds

Neem contact op

Polycomp behaalt het IATF 16949 certificaat

Polycomp heeft de transitie audit naar van ISO/ TS 16949 naar IATF 16949:2016 succesvol afgerond. Dit betekent dat het kwaliteitssysteem van de onderneming voldoet aan de stringente eisen die gesteld worden door de automotive industrie. Deze nieuwe standaard is de opvolger van de vorige standaard ISO/TS 16949 en wordt wereldwijd erkend door bekende automobiel producenten.

Inge de Weert, Quality Manager bij Polycomp, zegt: “Bij Polycomp nemen we kwaliteit zeer serieus en hebben we een lange termijn commitment om onze klanttevredenheid te versterken en onze processen continue te verbeteren. Deze certificering is het resultaat van ons commitment en onze inspanningen, en moedigt ons aan door te gaan met continue verbeteringen ten behoeve van onze klanten.”

De nieuwe IATF 16949 standaard is uitgegeven in Oktober, 2016. Deze nieuwe standaard heeft de ISO 9001:2015 overgenomen als basis en heeft additionele eisen toegevoegd om zo een nieuw en op hoger niveau staand Quality Management System (QMS) te vormen. De IATF 16949 bestaat uit 11 hoofdstukken die samen de eisen voor een kwalificerend QMS beschrijven, waaronder onder andere leiderschap, ondersteuning en verbetering.

Polycomp, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van high performance rubber compounds, is de enige Europese compounder die beschikt over het IATF 16949 certificaat.

Volg ons

LinkedIn

Adres

  • P.O. Box 57, 7250 AB Vorden
  • Handelsweg 7, 7251 JG, Vorden
  • The Netherlands

Contact

Quality Assurance ISO
TS 16949 and ISO - 9001 certified
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×