Met onze Materiaal Selector bepaalt u eenvoudig het juiste compoundtype Vind hier uw oplossing
Heeft u een technische vraag? R&D

Driving the innovation in high performance rubber compounds

Additional Services

Neem contact op

Extra Diensten

Consultancy & Training

Rubbercompounds en gevulcaniseerde rubberdelen staan erom bekend dat deze moeilijk zijn te analyseren. Het rubber bestaat uit een groot aantal ingrediƫnten, die tezamen de eigenschappen van het compound bepalen. Het lab van Polycomp is uitgerust met de juiste apparatuur om de (fysische) eigenschappen van rubbercompounds en gevulcaniseerde rubberdelen te bepalen.

De testen worden uitgevoerd conform de ISO-standaard, maar ook andere standaarden kunnen in samenspraak met de klant worden toegepast. Wij beschikken over testapparatuur voor het testen van fysische eigenschappen, het uitvoeren van verouderings- en bestandheidstesten in verschillende soorten media als ook in (hete)lucht. Voor applicaties in food & pharma kunnen we extractietesten uitvoeren. Voor specifieke testen zoals bijvoorbeeld een SEM-EDX test, maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van onafhankelijke testlaboratoria en universiteiten. Polycomp kan u ook ondersteunen bij de analyse van beschadigde rubberdelen, alsmede processing- en mouldingproblemen. Waarnodig kunnen wij u adviseren op het gebied van compoundoptimalisaties of procescondities.

Worldwide Licensing

Wij zetten graag onze kennis en wereldwijde netwerk in om onze klanten te ondersteunen met het opzetten van productiefaciliteiten binnen en buiten Europa. Wij beschikken hiervoor over netwerk in diverse Europese landen, maar ook in landen zoals China en India. Verder bestaat de mogelijkheid om onder licentie van Polycomp compounds te produceren. Onze jarenlange expertise zetten we graag op deze manier in, om een constante kwaliteit van de compounds te kunnen waarborgen.

 

Volg ons

LinkedIn

Adres

  • P.O. Box 57, 7250 AB Vorden
  • Handelsweg 7, 7251 JG, Vorden
  • The Netherlands

Contact

Quality Assurance ISO
TS 16949 and ISO - 9001 certified
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×